درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

موافقت کمیسیون تلفیق با افزایش حقوق محیط‌بانان در سال آینده

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ از موافقت این کمیسیون با افزایش حقوق محیط‌بانان در سال آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در تشریح مصوبات آخرین نشست این کمیسیون گفت: نمایندگان در راستای رفع تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان و با توجه به وظایف حاکمیتی و نظارتی خطیر سازمان حفاظت محیط زیست، با افزایش حقوق و دستمزد محیط‌بانان در سال ۱۴۰۱ در سقف منابع این سازمان موافقت کردند.

زارع بیان کرد: کمیسیون تلفیق بودجه در نشست امروز در اجرای قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی و اصلاحات و الحاقی بعدی آن، هیئت امنای صندوق توسعه ملی را مکلف کردند تا تشریفات قانونی اعطای مجوز تنفس خوراک به طرح‌های موضوع قانون را که دارای مجوز احداث از وزارت نفت هستند به نحوی پیگیری کند که مجوز تنفس خوراک مزبور حداکثر ابتدای اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ ساده و به آنها ابلاغ شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ تأکید کرد: همچنین در مواردی که صندوق توسعه ملی سهم خود از صادرات نفت خام و میعانات گازی را به صورت حواله نفتی دریافت می‌کند، مجاز است حواله‌های مزبور را به عنوان تسهیلات صرف تأمین منابع مورد نیاز طرح‌های تولیدی با اولویت طرح‌های پتروپالایشگاهی کند و بازپرداخت اصل و فرع این تسهیلات به صورت ارزی خواهد بود.

زارع ادامه داد: همچنین کمیسیون تلفیق به منظور تکمیل مصلاهای نیمه‌کاره کشور با معرفی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا را موظف کردند، نسبت به تکمیل و تحویل مصلاها اقدام کند و بر این اساس به مقدار یک‌ هزار میلیارد تومان برای مصلاهای سراسر کشور و یک‌ هزار میلیارد تومان نیز برای مصلای تهران از محل بند (ی) تبصره یک اختصاص یافت. هزینه‌کرد این اقدام پس از تأیید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و در قبال نفت خام به نرخ رسمی صادرات نفت در مکان‌های مورد نظر قرارگاه، تحویل می‌شود. درآمد این بند از طریق تهاتر نفت خام با قرارگاه خاتم‌الانبیا تسویه خواهد شد.

وی تصریح کرد: به موجب مصوبه دیگر این کمیسیون، مازاد هزینه تحصیلی دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان از محل درآمد حاصل از هدفمندی یارانه‌ها برای ارتقای سطح مناطق کمتر توسعه‌یافته در قالب وام از طریق صندوق‌های رفاه دانشجویان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی براساس سرانه دانشجویی در اختیار افراد قرار خواهد گرفت.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ بیان کرد: اقساط وام‌های مذکور پس از فراغت از تحصیل و اشتغال به کار افراد پرداخت می‌شود، دانشجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی مزدور و فرزندان رزمندگان مؤثر در اولویت دریافت وام هستند.

زارع تصریح کرد: کمیسیون تلفیق همچنین به منظور ارائه تصویر درستی از ایران مصوب کردند، هزینه‌کرد اشخاص حقوقی در خصوص تولید و انتشار محتوای فرهنگی، معرفی ظرفیت‌های گردشگری به زبان‌های خارجی با هماهنگی و تأیید وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی قلمداد شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار